Mire Se Vini
  Beje Ip te Ndryshushme
 

Si ta bejme dynamic ip shkojme My Network Places anash dritares e keni
View my network connections klikoni mbi te dhe pasi tju hapet dritarja klikoni mbi Local Area Connection me te djathten Properties pasi tju paraqitet ditarja e zgjedhni Internet Protocol (TCP/IP) e keni butonin aty afer ja boni prap Properties dhe ia bon Use following IP adress e jep nje ip adrese palidhje edhe klikoni OK> prap OK ose cancel te disa dhe prisni 1 min prap kthehuni tek e njejta dritare ne Internet Protocol (TCP/IP) prap Properties dhe qetash ia bon Obtain an IP adress automatically edhe qaq u kry

Por gjithashtu mundemi edhe ne kete metode procesi vijon permes command prompt window dmth shkojme :
Start > Run > cmd
dhe pasi te na hapet cmd e shkrun qiket:


ipconfig /release

pret 10 sec dhe e shenon pastaj keshtu:


ipconfig /flushdns
ipconfig /renew


ipconfig /release

pret 10 sec dhe e shenon pastaj keshtu:


ipconfig /flushdns
ipconfig /renewExtrem Hacking Group

 
  Today, there have been 1 visitors (24 hits) on this page!  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free