Mire Se Vini
  Krijo Error ME NotPade
 
1.hapim notepadin
2.e shenojm ket:c =msgbox("kompjoteri juaj esht hackuar".0+16."error")
shkoni save as dhe e runi ne .vbs

e kom provu vet se sa i demshem o per pc....

 

 
  Today, there have been 3 visitors (151 hits) on this page!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=