Mire Se Vini
  Prish Web me piczo.com
 
KUJDES KA VIRUS !!!!!!!!!


Se pari e dowloadon qeto http://geocities.com/valmirsoft/Sprut.zip
pasi ta dowloadon ne at program e shkrun emrin e webit(viktimesS) p.sh. emriiviktimes.piczo.com , dhe aty tek Thread ja bon 100.

sa e mban ate qaq do te jet offline.
ne at moment qe programin e hek kthehet webi perseri.

 Extrem  Hacking Group
 
  Today, there have been 9 visitors (93 hits) on this page!  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free