Mire Se Vini
  Shkarko Tooblar
 
Lajmet e fundit në kompjuterin tuaj
Merrni lajmet e fundit direkt në kompjuterin tuaj. Ndiqni zhvillimet e fundit nga vendi, bota, sporti, bota e yjeve në momentin kur ato ndodhin, ska rëndësi se ku je në Ueb
Radio Online
Dëgjoni mbi 50 radio stacione shqiptare dhe të huaja nga toolbari. Në një anë ju punoni në kompjuter ose surfoni në internet, në anën tjetër dëgjoni radion që doni.
Kutia e kërkimit mundësuar nga Google
Kërko Uebin, faqën tonë, dhe makina tjera të dobishme, ska rëndësi se ku je në Ueb. Në "Address Bar" shkruani fjalën që doni dhe të gjitha rezultatet i keni aty.
Lidhjet zgjidhur me dorë
Kontrollo të gjitha vendet në Ueb, dhe ndaj lidhjet më të mira me ne
 
 
Përmban Fshirës

Kushtet e domosdoshme të sistemit
Microsoft Windows 2000/XP

Versione tjera: Firefox 1.0.1+
 
  Today, there have been 9 visitors (21 hits) on this page!  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free