Mire Se Vini
  Shkym pc permes ketij programi!!!
 
Shkarko dhe pasi qe te klikojsh mbi to... nuk mundesh me punu kurgjo tjeter pos me prit 30 sec .. edhe mu ndal pc ... nuk ka efekt demtimi rreth pc....!!DOWNLOAD:
http://www.sendspace.com/file/xgu2mo 

 

 
  Today, there have been 2 visitors (24 hits) on this page!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=