Mire Se Vini
  Thirrni ne 044 dhe 038 Papare
 

GLOBE 7
ish program shumë i mirë për më fol përmes kompjuterit ne telefona te shtepise dhe ne telefona mobil , unë e perdora ne telefona te Kosovës d.m.th 038 dhe 044 super bojke bone edhe për telefona te shqiperis (normal qe edhe për vende tjera ,kur bone për Kosovë e Shqipëri) por një problem është qe e kishe veç 1 dollar ne dispozicion  
këtu mundeni ta merreni...

www.globe7.com/index.php

Skemi faj qe jena ma te mirt e te mirve www.extrem-hacking.page.tl 

 
  Today, there have been 3 visitors (95 hits) on this page!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=