Mire Se Vini
  Meso XHTML|
 

Mësoni XHTML shumë lehtë


Ata që kanë dëshirë të mësojnë XHTML shkoni këtu:
http://www.w3schools.com/xhtml/
Por të gjitha tekstet i keni në gjuhën angleze, dhe pasi ti keni lexuar mirë çdo pyetje klikoni next.
Dhe në fund do t'ju shfaqet një test me 20 pyetje që nuk ka kohë të limituar dhe mund të mendoheni sa të doni. Pastaj në fund të testit klikoni "Check Your Answers" dhe shikoni dhe përmirësoni nga gabimet tuaja testin mund ta bëni drejtpërdrejt nëse dini XHTML nga kjo adresë: http://www.w3schools.com/quiztest/qu...sp?qtest=XHTML
Atëher
ë suksese dhe besoj se do të keni sukses në këto studime, shpresoj se do të bëheni kodues i mirë i XHTML
___________________________
 
  Today, there have been 3 visitors (20 hits) on this page!  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free