Mire Se Vini
  Kqyri qito Serbi - Kosovo | ke mu dek tu kesh
 

 

Vuki ka pre kingja vet, e po do me na lone fajin neve.

Rryma u shtrenjtu 2.5%,

Shqiperia ne NATO e brllogu ka mbet njejt.

Populli i Kosoves oshte i shendoshe, se krejt t`smutit po shkojne jashte.

Fjala ma e smut n`

Ne pik te dites, me fara te ndezur dhe hala terr po ma qet.

 

Kosove: doktor

Pushteti si droge, ka nise me kriju edhe varshmeri.

Kosova oshte i vetmi shtet ne bote cili i ka vetem 3 ane te botes - lindjen, jugun dhe perendimin. Busolla gjeth tregon gabimisht ka veriu, cilin na nuk e kena

 
  Today, there have been 3 visitors (109 hits) on this page!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=