Mire Se Vini
  Largoi ikonat te ora
 

Nese dojna me i hek te gjitha ikonat kha tek shiriti TaskBar apo tek Ora ndryshe duhet te
shkojm ne Strart > pastaj Run > dhe msconfig > dhe zgjedhim Opcionin Startup dhe ja hekim
shenjat e Najkess kreiiTve qatyne qa jon me Najke edhe ja epin 1 restart PC-s edhe e
shohim se ka me Funksionuu kto e jep Vett Windowsiii pa ndihmen e ndonji 


Www.extrem-hacking.page.tl   IS 1

 
  Today, there have been 2 visitors (34 hits) on this page!  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free