Mire Se Vini
  Shpejto Msn (nEw)
 
Si Me Shpejtu MSnn....

ne fillim e nalni krejt edhe në task e nalni

1.tani shkoni ku e keni instalu (standard: C:/prgramme/MSN Messenger/)

2. aty e krijoni ni new folder me emrin "backup" pa thojza

3. ne ket folder i shitini qeto fajla

htc.8.1.0178.00.dll
livecall.exe
pcsexeps.dll <<<< kujdes jo mi kopju ( nqoftse i kopjoni sdo te ket efekt )
softphone.dll
softphoneps.dll
softphoneres.dll

dhe verehet shpejtesia

 

 
  Today, there have been 2 visitors (53 hits) on this page!  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free