Mire Se Vini
  Photo Efect
 

Krijo photo efekte, montages dhe dekoroj me lehtësi fotot tuaja!
Efektet Foto Studio është një kërkesë që i lejon përdoruesit e lehtë për të transformuar fotot e tyre me ndihmën e qindra filtra unike. Profesionale photo efektet janë tani në dispozicion të secilit! Thjesht zgjidhni efektin e nevojshme dhe të gëzojnë të përsosur të rezultojë në disa sekonda.   

Size: ( 16.01 MB )
Password: ( kosovadc )

Shkarko :
MediaFire Link Part 1

 
  Today, there have been 2 visitors (4 hits) on this page!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=